17/2/12

Yo, mi, me ... contigo


Safier, David. Yo, mi, me ... contigo. Barcelona : Seix Barral, 2011. ISBN 9788432209413.


La Rosa té molts problemes d'autoestima i és mestre a Düsseldorf. Està desesperada perquè en Jan (a qui ella creu la seva ànima bessona i el gran amor de la seva vida) és a punt de casar-se amb una altra persona. Anirà al circ i allà un hipnotitzador li proposarà una regressió al passat per aprendre què és el veritable amor. Quan la Rosa desperti ... haurà ocupat el cos (que no la ment) d'en William Shakespeare al 1594! Ja és prou complicat compartir la vida amb un altre ... doncs imagina si també has de compartir el mateix cos! Tots dos hauran d'aprendre a compartir el cos, els sentiments ... i aprendre a estimar-se a sí mateixos.


Aquesta és la tercera novel·la que llegeixo d'aquest autor. Maldito karma em va semblar fantàstica i molt, molt divertida. En canvi, Jesús me quiere i Yo, mi, me ... contigo m'han semblat força fluixetes. Totes tres són entretingudes, curtetes i fàcils de llegir. Pero com la primera, cap! Recordo que no vaig parar de riure en tota l'estona! Vaja, de les tres em quedo amb Maldito karma sense cap mena de dubte!

6 comentaris:

  1. Yo también leí Maldito karma y me pareció divertida, y de hecho pensaba en algún momento leer otro libro del autor pero tengo muchos pendientes y si dices que es mas flojita...Ya veremos. Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola, guapa!
      Pues sí, hija, las dos últimas han sido más bien flojitas a mi parecer ... Mejor seguimos buscando ¿vale?

      Besos

      Elimina
  2. jo vaig llegir maldito karma i tot i que el sentit del llibre estava molt bé, també em va semblar fluix.

    ResponElimina
  3. Hola!
    Doncs si Maldito karma et va semblar fluixeta, no et recomano que et llegeixis les altres. Et decebran molt!

    Gràcies pel comentari!

    Petonets

    ResponElimina
  4. Hola bonica,
    he tingut que tirar molt avall al blogroll per trobar-te, però ho he fet. Tot i que t'asseguro que no tornaré a llegir Safler, ja en vaig tenir prou amb Maldito Karma, crec que fa una literatura facilona, previsible i excessivament senzillota (tant que no passa), almenys té el valor de fer novel·les curtetes i que fan que no et prenguin massa temps. Un plaer llegir-te, com sempre

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa!

      Estic d'acord amb tu, tot i que Maldito karma em va agradar força. Suposo que em devia agafar en un dia d'aquells que tens el riure fàcil i em va semblar divertida. Les dues següents no m'ho han semblat gens ni mica, de divertides (ni interessants tampoc, la veritat). Ja veurem si li dono una altra oportunitat a l'autor quan torni a publicar... N'hi ha tantes novel·les que vull llegir i tan poc temps!

      M'encanten els teus comentaris, ja ho saps. Moltes gràcies per dir la teva!

      Petonets

      Elimina