15/3/12

Las horas distantes


Morton, Kate. Las horas distantes. Madrid : Suma, 2012. ISBN 9788483652510.


L'Edith Burchill és una jove editora que viu a Londres. La relació que manté amb la seva mare és molt tensa i, per casualitat, l'arribada d'una carta perduda a Correus durant cinquanta anys farà que tot trontolli encara més entre les dues. Quan la seva mare, la Meredith, era petita va passar part de la Segona Guerra Mundial acollida a Milderhurst Castle (a Kent). En aquest castell vivia el famós escriptor Raymond Blythe amb les seves tres filles (les bessones Percy, Saffy i la petita Juniper) ... i un bon grapat de fantasmes, obsessions i secrets inconfessables. I ara, amb cinquanta anys de retard, reben una misteriosa carta de la Juniper Blythe que reobrirà moltes ferides.


L'Edith viatjarà fins a Milderhurst per conèixer el castell on va viure la seva mare i poder parlar amb les tres filles solteres del famós escriptor. Hi ha molts secrets que han estat amagats en aquell castell durant moltes dècades i que, per fi, veuran la llum.


Absolutament absorbent i meravellosa! L'ambient decadent i gòtic del castell ruïnós, les tres germanes solteres que s'han passat la vida protegint-se les unes a les altres dels secrets amagats i d'elles mateixes, l'escriptor obsessiu i malalt de bogeria, estranyes desaparicions ... No sé, en moltes ocasions m'ha recordat l'ambient de Cims borrascosos, la veritat!


Molt bona novel·la! Si us va agradar El jardín olvidado i us va entusiasmar La Casa de Riverton, aquesta no us la podeu perdre per res del món!

6 comentaris:

  1. No he llegit res de l’autora i, últimament, l’he vist en molts blogs,on sempre se’n parla molt bé, com has fet tu. M’hi hauré de posar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Dels tres, el més conegut és El jardín olvidado. En canvi, a mí m'han agradat infinitament més els altres dos. Has vist la sèrie Downtownn Abbey? Doncs La casa de Riverton et portarà a aquest ambient. I Las horas distantes em recordava les novel·les de les Brönte.

      Molt interessants totes tres, de veritat.

      Gràcies pel comentari!

      Fins la propera!

      Una abraçada

      Elimina
    2. No he vist la serie. Quan comenci amb l'autora et faré cas i començaré per "La Casa de Riverton"

      Elimina
    3. A mí em va encantar, de veritat. No he parat de recomanar-la des que la vaig acabar, t'ho juro!

      Petonets

      Elimina
  2. Hola, Sandra, estaba esperando a ver si te gustaba para decidirme a buscarlo. Leí el primero pero La casa de Riverton no. Como veo que éste merece la pena me haré con él. Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola Pilar!

      ¿De verdad no te has leído La casa de Riverton? Pues no te la pierdas porque te va a encantar también. Como le decía a Quadern de mots, si te gustó la serie Downtown Abbey la novela te enganchará desde la primera página.

      Y esta también me ha gustado mucho, de verdad. De hecho, El jardín olvidado es la más flojilla (a mi parecer, claro) de las tres.

      ¡Gracias, como siempre, por comentar en el blog!

      Un beso

      Elimina