27/8/12

Una fortuna peligrosa


Follett, Ken. Una fortuna peligrosa. Barcelona : DeBolsillo, 2008. ISBN 978-84-9793-193-9.

Aquesta és la història d'un banc londinenc, dels seus èxits i fracassos, els seus esplendors i misèries entre 1866 i 1892. Però també és la història d'una família, els Pilaster, els propietaris del banc més prestigiós del Londres victorià. Una família plena d'homes i dones on l'odi i la cobdícia, l'egoisme i la crueltat estan a l'ordre del dia. Els Pilaster són capaços de qualsevol cosa per aconseguir els seus propòsits i mantenir el seu estatus social. Tots menys en Hugh Pilaster, un jove íntegre i honest que intentarà per tots els mitjans sobreviure a la seva família sent fidel a sí mateix i als seus ideals.

Absolutament fantàstica, com totes les novel·les d'aquest autor que he llegit! Té intriga, venjança, amor i desamor, assassinats, punyalades per l'esquena ... una mica de tot! No us la perdeu per res del món. Us enganxarà des de la primera pàgina, us ho ben asseguro!

Imprescindible!

4 comentaris:

  1. Primera notícia del llibre!!

    L'apunto, encara que de l'autor em quedent pendents els últims "totxos", són llibres força entretinguts.

    (vaig a fer una mica de tour pels llibres de juliol i agost per veure què m'he perdut) ens llegim. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola!
    Ja veuràs com aquest t'encantarà. Em va enganxar des del principi la barreja de dolents molt malvats i un home tan íntegre com el protagonista. L'honrat és l'ovella negra d'aquesta família de banquers!

    Gràcies per tots els teus comentaris. M'encanta saber què en penses!

    Petonets

    ResponElimina
  3. Hola,

    Este libro me gustó mucho porque trata una temática más moderna, sin ser de espías, y te engancha desde la primera página.

    Besos,
    Alex Lleida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola Álex!

      Siguiendo tus sabios consejos me leí esta novela y es verdad que te engancha desde la primera página. Es una historia realmente fantástica. ¡Gracias por insistir en que la leyera!

      Un besazo

      Elimina