14/5/10

El laberinto de la rosa

Hardie, Titania. El laberinto de la rosa. Madrid : Santillana, 2009. ISBN 978-84-663-2308-6.

Abans de la seva mort en 1609, el brillant espia, astròleg i matemàtic isabelí John Dee amaga molts dels seus documents pensant que el món no estava encara preparat per a les idees que aquests contenien. A la primavera de 2003, l'última hereva i guardiana del secret ha de passar l'enigmàtic llegat a un dels seus dos fills. Diana, pocs dies abans de morir, tria al seu apassionat fill menor Will, deixant-li una petita clau de plata amb una nota: «Per Will, quan sigui alguna cosa o algú que no és ara».
Pocs mesos després, mentre Lucy King, greument malalta, espera un trasplantament de cor a Londres, Will, el fill de Diana, recorre Europa en la seva moto intentant desxifrar les pistes de l'antic document i trobar el cofre que obre la clau. És una recerca que el deixarà inextricablement unit a Lucy, però Will no és l'únic que tracta de trobar la veritat en el cor del Laberint de la Rosa.

Una endevinalla que revelar, un llegat que desenterrar, un cor que curar. Una recerca de la veritat al cor del laberint de la rosa.


Una porqueria de novel·la! És el pitjor que he llegit en molt, molt de temps. Impossible d'entendre l'argument amb tantes referències històriques i esotèriques, de lectura ferragosa ... Un desastre!

Us podeu estalviar una setmana de lectura avorrida, de veritat. Escolliu un altre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada