28/2/11

El jardín olvidado

Morton, Kate. El jardín olvidado. Madrid : Suma, 2010. ISBN 9788483651568.

La petita Nell va ser abandonada quan tenia quatre anys en un vaixell que anava a Austràlia amb una petita maleta i un llibre de contes de fades, escrit per l'Eliza -cosina i gran amiga de la seva mare-. El dia del seu 21è aniversari descobrirà que és adoptada i decidirà esbrinar qui és i d'on ve costi el que costi. Quan mori la Nell, la seva neta Cassandra descobrirà que la seva estimada avia tenia un misteriós passat i retornarà a les costes de Cornualles per descobrir quins eren els veritables avantpassats de la Nell i per què va ser abandonada de petita.

Aquesta és, doncs, la història de tres generacions de dones de la mateixa família que estan unides per molts secrets, entre d'altres, un jardí ocult en una cabana que amaga un gran misteri.

Molt entretinguda, aquesta novel·la et manté en vil fins al final. Èxit de vendes i amb unes crítiques molt bones. 

Totalment recomanable!

2 comentaris:

 1. Anònim18/3/11

  Hay un Facebook y un Twitter dedicado a la novela y a la autora donde damos cumplida cuenta de informaciones sobre el libro y Kate Morton. Además, sorteamos a menudo cosas. Ahora mismo 5 novelas + 5 cuadernos de notas con el diseño del libro. En breve también la posibilidad de conocer a la autora. Entra en Facebook
  http://www.facebook.com/pages/El-jard%C3%ADn-olvidado-de-Kate-Morton/147473601956418?sk=app_112078882147346
  Twitter
  http://twitter.com/#!/jardinolvidado

  ResponElimina
 2. ¡Gracias por el comentario y la invitación!

  Es una buena novela, la verdad. De lo mejorcito que he leido últimamente.

  ¡Hasta pronto!

  ResponElimina