20/3/12

Violetas para Olivia

Montejo, Julia. Violetas para Olivia. Madrid : Martínez Roca, 2011. ISBN 9788427037311.


Aquesta és la història de la família Martínez Durango. Homes i -sobretot- dones marcats per una maledicció : els Martínez Durango no són capaços d'estimar i ser estimats, ni tenen fills amb consciència de ser éssers independents, amb dret a escollir la seva pròpia vida. L'àvia, Violeta, és una dona frívola i freda que abandonarà els fills. Les tietes Rosario i Clara viuran amargades i rancoroses a la casa familiar. Els pares de la protagonista, Rodrigo i Inmaculada, seran incapaços de ser feliços i moriran prematurament deixant òrfena a la petita Madelaine. La Madelaine tornarà a la casa familiar amb motiu de la mort d'una de les tietes per intentar aclarir la situació econòmica del patrimoni familiar, esbrinar d'una vegada tots els secrets que envoltaren la vida dels seus familiars ... i superar la maledicció dels Martínez Durango.


Una altra saga familiar! Particularment m'entusiasmen aquestes novel·les, sobretot si les protagonistes són les dones de la família com és el cas. L'he trobada força interessant, encara que en molts moments l'argument és poc creïble. Tot i així, m'ha agradat força. Però si heu d'escollir, jo us recomanaria que llegiu abans Las horas distantes, de Kate Morton.

2 comentaris:

  1. Sí, estaba dudando entre las dos de esta autora, así que empezaré las horas distantes en cuánto acabe otra que recomendabas y que me está gustando mucho, Astrid y Veronika. Gracias, Sandra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡De nada, guapa! Ya verás como te encantarán las dos, te lo aseguro.

      Besitos

      Elimina