22/1/11

Agua del limonero

Sánchez, Mamen. Agua del limonero. Madrid : Espasa-Calpe, 2010. ISBN 9788467032635.

La Clara és una jove periodista que va tenir mentre estudiava una aventura amb el Gabriel Hinestrosa, un dels seus professors de la Universitat, quaranta anys més gran que ella i escriptor de renom. Gràcies a les recomanacions del seu antic amant, un dia rebrà l'encàrrec d'entrevistar i escriure les memòries de l'anciana Greta Bouvier, una gran dama de l'alta societat de Nova York amb una vida plena de luxes, escàndols i secrets. 

La Clara viatjarà a Nova York per descobrir que les coses no són sempre blanques o negres i que la dama és una experta a transformar els records segons li convenen i a amagar informació. I és que per poder escriure la verdadera història de la vídua del milionari Thomas Bouvier, la Clara haurà d'examinar amb lupa totes les informacions rebudes i discernir la crua veritat. Perquè tothom té coses que voldria amagar per sempre...

Molt interessant i entretinguda, tot i que m'ha decebut l'epíleg de la novel·la. És clarament un reclam publicitari per a que el lector compri la següent novel·la de l'autora. Vaja, totalment prescindible i no aporta res al final de la novel·la. Deixant de banda aquest petit detall, us la recomano si us agraden les històries plenes de secrets.

1 comentari: