Blasi, Marlena De. Mil días en Venecia. Madrid : Martínez Roca, 2010. ISBN 9788427035935.
Aquesta és una història real, la de la pròpia autora, qui es va enamorar alhora d'un venecià, d'una ciutat envoltada d'aigua i d'una cultura culinària plena d'aromes i plats deliciosos. La Marlena, xef i escriptora de llibres de receptes, s'enamora durant unes vacances a Venècia del Fernando. Deixarà la seva vida i els seus fills a Estats Units i es casarà amb el desconegut venecià per seguir els dictats del seu cor.
Aquesta segona novel·la de l'autora (vegeu Un verano en Sicilia) és una miqueta més fluixa que l'anterior, tot i que el fet que sigui autobiogràfica la fa força interessant. El més destacable? Al final del llibre l'autora incorpora unes quantes receptes de cuina. Ho he trobat un detall fantàstic perquè la gastronomia italiana és present en totes i cadascuna de les pàgines del llibre (això també passa a l'altra novel·la) i et venen unes ganes increïbles de tastar aquells suggerents plats amb els protagonistes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada