10/11/10

Sé lo que estás pensando

Verdon, John. Sé lo que estás pensando. Barcelona : Roca Editorial De libros, 2010. ISBN 9788499181363.

El policia retirat David Gurney és un expert en resoldre casos d'assassins en sèrie. Tot i la seva jubilació, es veurà implicat en un complicat cas ja que coneixia a una de les víctimes. Al principi semblava una simple extorsió, però quan apareix el cadàver del seu amic degollat sinistrament la cosa canvia. 

Els policies encarregats de resoldre el cas no saben ni per on començar i li demanen ajuda. Falses pistes, jocs d'ingeni preparats per l'assassí, cinc víctimes que només tenen en comú els seus problemes d'alcoholisme ... faran que en David Gurney hagi de donar de nou el millor de si mateix per detenir l'homicida.

Un thriller apassionant escrit per un autor novell, que m'ha recordat les novel·les d'un altre expert en psicothrillers, en John Zatzenbach. Ell mateix ha dit d'aquesta novel·la que «Es uno de los mejores thrillers que he leído en años. Lo devoré. Es inteligente, sólido, compulsivo, lleno de giros brillantes, profundidad psicológica y personajes que llenan de vida sus páginas, te entretiene desde la primera escena hasta el tenso final.»

Em moro de ganes de llegir més novel·les d'en John Verdon perquè quedes enganxat des de la primera línia. M'hi jugo el que vulgueu a que d'aquí a no res en fan la pel·lícula!

Molt bona novel·la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada