30/12/10

Juegos de ingenio

Katzenbach, John. Juegos de ingenio. Barcelona : Ediciones B, 2008. ISBN 9788466637657.

La Diana Clayton, malalta terminal de càncer. La Susana Clayton, filla de la Diana i experta a crear jocs d'ingeni i passatemps. I en Jeffrey Clayton, germà i fill de les anteriors, un professor universitari especialista en els grans assassins de la història. Què tenen en comú? Un marit -i un pare- del que s'amaguen fa 25 anys i que creien mort. Doncs no ho està i ha tornat reconvertit en un despiatat assassí en sèrie amb moltes ganes de venjança. Aconseguiran parar-li els peus?

Normalment, totes les novel·les d'aquest autor aconsegueixen enganxar-me des de la primera pàgina i em deixen amb molt mal cos, perquè estàs en tensió absoluta durant tota la lectura. Són uns psicothrillers molt absorvents i genials, però aquest té menys qualitat que els altres. El problema és que no m'acabava de creure la història i si no quedes absolutament atrapat per la ment i els actes del psicòpata de torn i els altres protagonistes es fa una mica feixuga. El final? Molt "ianqui" i poc creïble, ja m'enteneu.

Entretinguda, sí, però si voleu passar-ho malament de veritat i gaudir amb un bon psicothriller escolliu alguna altra de les novel·les d'aquest prolífic autor.

Com que aquesta serà la meva última novel·la del 2010, aprofito per desitjar-vos a tots una molt bona sortida i entrada d'any i que el 2011 ens porti moltes novetats editorials d'alt nivell. Així us podré recomanar boníssimes novel·les per gaudir a tope de la lectura! 

Bon any nou a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada