27/7/11

Ecos del pasado

Link, Charlotte. Ecos del pasado. Barcelona : Salamandra, 2008. ISBN 9788498381689.

Un matrimoni alemany (Livia i Nathan Moor) que estava fent la volta al món ho perd absolutament tot quan un gran vaixell per accident enfonsa la seva petita embarcació a la illa escocesa d'Skye. Un matrimoni aparentment perfecte (Virgínia i Frederick Quentin i la seva petita filla Kim), de vacances a l'illa, els acolliran amablement a casa seva sense saber que en Nathan trastocarà les seves tranquil·les vides per sempre més. 

A la petita localitat de King's Lynn, on viuen els Quentin, desapareixen dues nenes petites i són violades i assassinades. Ningú sap què ha pogut passar, quan de cop també desapareix la filla petita de la família Quentin. Trobaran a la petita Kim abans no sigui massa tard?

Tot i que aquesta autora encapçala les llistes dels més venuts a Alemanya, jo he trobat aquesta novel·la una mica fluixa. Es centra massa en els sentiments de culpa de la protagonista i en l'enfonsament del seu matrimoni i passa una mica per sobre de la trama principal : les desaparicions i morts de les nenes. 

Per passar l'estona, vaja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada