3/6/12

Cordero


Moore, Christopher. Cordero. Madrid : Factoría de Ideas, 2010. ISBN 9788498006001.


L'àngel Raziel ressucita després de 2000 anys a Levi "El Colleja", el millor amic de la infància de Jesucrist. L'àngel el tancarà a l'habitació d'un hotel i  li encarregarà que escrigui un nou evangeli, explicant la veritable i desconeguda història del Mesies. I és que els evangelis que coneixem no narren la infància i adolescència de Jesús i l'àngel vol que aquesta part l'expliqui algú que realment hagués estat allà. I qui millor que Colleja, el millor amic d'en Joshua?


A través dels records de l'irònic, entranyable i realment divertit amic d'en Joshua coneixerem què va passar des del naixement fins a la mort de Crist, el seu aprenentatge al costat dels reis mags, la seva relació amb les dones i els apòstols ... I totes les aventures que van viure els dos amics fins a la mort de Jesús.


Molt divertida i interessant! Aquesta hilarant i surrealista barreja de novel·la històrica i d'aventures t'atrapa des del principi gràcies a la ironia i a l'humor esbojarrat del narrador, el millor amic de la infància de Jesucrist. Tots coneixem la història del naixement i la passió però ... què podia haver passat en els trenta anys que separen els dos aconteixements? I el més important ... coneixia Jesús les arts marcials?


Riureu una bona estona, no us la perdeu!

8 comentaris:

  1. Bona ressenya! Me l'apunto!
    Et segueixo, petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda Sara!

      Ja veuràs com riuràs (o si més no el somriure se't farà més ample), sobretot quan Jesús i Colleja vagin a trobar-se amb els tres reis mags.

      Moltíssimes gràcies pel teu comentari.

      Petonets

      Elimina
  2. Hola, guapa, tengo apuntado algún otro libro de este autor desde hace tiempo pero nunca me he decidido a ponerme con él. A ver si en algún momento me animo con éste y me paso un rato divertido porque últimamente no leo más que de misterios y crímenes. Mil besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola Pilar!
      Yo también tenía alguno de este autor "en la despensa" (hija, cada día nos parecemos más ... Ji Ji Ji). Rescaté este y la verdad es que no me arrepiento (a mi suegra también le ha parecido divertido) de haberlo leído.

      No será la novela de mi vida, evidentemente, pero es ameno y me ha servido para relajar la mente de tanto asesinato, secretos familiares ... Vamos, justo lo que nos gusta a las dos ¿o no?

      Ya tengo ganas de leer tu próxima recomendación, guapetona.

      Muchos besos

      Elimina
  3. Hola guapa!
    no sé, no sé, a mi aquests híbrids em fan una mica de por... investigaré una mica més, només el títol em tira una mica enrere, però pel que tu dius està força bé... veurem. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola bonica!
      Tens raó, sovint et decepcionen perquè te'ls venen com si t'haguessis de pixar a sobre del riure a cada pàgina, oi?

      A veure, el que es diu pixar-te ... doncs no. Però la veritat és que somrius la majoria de l'estona per l'absurd d'algunes situacions. Està en la línia de l'humor dels Monty Phyton, si et serveix de referència.

      Saps quin em va agradar molt sobre aquest tema? El asombroso viaje de Pomponio Flato, de l'Eduardo Mendoza
      http://sandraclubdelectura.blogspot.com.es/2009/06/el-asombroso-viaje-de-pomponio-flato.html

      Moltes gràcies, com sempre, pels teus comentaris.

      A reveure guapa!

      Petonets

      Elimina
    2. Tens raó; Sandra el llibre del mendoza està molt bé, de fet, tots els seus ho estan molt de bé. Petonets

      Elimina
    3. Hola!
      Jo només he llegit aquesta i "Riña de gatos". I aquesta segona em va semblar infumable! Li haurem de donar una altra oportunitat a l'autor amb un altre llibre, a veure cap a on decanto la balança... Quin em recomanes?

      Petonets

      Elimina