24/9/09

Los gritos del pasado

Läckberg, Camilla. Los gritos del pasado. Madrid : Maeva, 2009. ISBN 978-84-96748-88-0.

Aquesta novel·la policíaca és la continuació de La princesa de gel i precedeix a Les filles del fred. Tot i que no les he llegides en ordre (vaig començar per casualitat per la tercera entrega) aquest fet no té cap mena d'importància. Totes tres novel·les comparteixen escenari i protagonistes, però el cas que es resoldrà en cadascuna d'elles és totalment independent.

M'ha agradat més que la primera i menys que la tercera. Tot i que les tres són força previsibles en línies generals, es nota molt l'evolució com a escriptora de l'autora en cada nova entrega. Els arguments i la manera de resoldre els crims són cada vegada menys simples i la lectura resulta més interessant.

Un nen descobreix per casualitat el cadàver d'una jove turista alemanya ... i les restes mortals de dues dones més desaparegudes misteriosament fa trenta anys. Una família plena de secrets i odis seran els principals sospitosos ... qui d'ells serà el responsable d'aquests crims?

Ja tinc ganes que publiquin la quarta entrega d'aquesta saga, a veure si l'autora situa de nou la trama al petit poble de Fjällbacka (Suècia). Com pot ser que en un poblet tan petit hi hagi aquesta quantitats de criminals i secrets? Quin veïnat!

Molt recomanables totes tres!

2 comentaris:

  1. Me ha gustado mucho el libro. Tengo que reconocer que habia leido poca novela negra, pero ahora me estoy enganchando. Camilla (la autora) reconozco que sabe escribir muy bien y te coloca en la situación y describe muy bien los sentimientos de los personajes en cada momento.

    Las historias secundarias de los personajes están muy bien conseguidas y son problemas muy actuales. Yo explotaria más las historias que le pasan al comisario inutil.

    ResponElimina
  2. Gracias, cariño, por tu comentario. Me alegro de que te estén gustando mucho estas novelas. A mí me encantaron cuando las leí, por eso insistí tanto para que las leyeras tú también.
    Coincido contigo en que la autora debería hacer más hincapié en las historias secundarias, porque tienen mucha gracia.

    ¡A ver si te gustan las siguientes de la saga!

    ResponElimina