26/5/10

Flores en la tormenta

Kinsale, Laura. Flores en la tormenta. Barcelona : Random House Mondadori, 2009. ISBN 978-84-8346-280-5.

Christian, duc de Jervaulx, pertany a l'aristocràcia anglesa i és ric, anglicà, irreflexiu, vividor, arrogant, culte i un brillant seductor. Maddy Timms és tot el contrari : cuàquera, modesta, senzilla i generosa, intel·ligent, etc. En principi, sembla que no puguin tenir res en comú ... a part de la bogeria. Perquè ell està temporalment amb les seves capacitats mentals disminuïdes i tancat en un manicomi privat ... i ellà està boja per ell malgrat la seva follia.

Amb la família d'ell en contra, amb les diferents creences religioses dels dos separant-los i amb l'objectiu comú de salvar les possessions del duc, es casaran in extremis. No només s'hauran d'adaptar l'un a l'altre ràpidament, sinó que també hauran de lluitar amb totes les seves forces per recuperar la ment del Christian i impedir que declarin incapacitat legalment al jove. El duc de Jervaulx té un esbojarrat pla per aconseguir-ho ... ho farà?

Molt entretinguda, tot i que la història de l'aristòcrata i la pobre noia amb caràcter està ja molt trillada. En canvi, la bogeria d'ell és un aspecte força original que dóna molt de joc a l'argument de la novel·la. Això sí, no deixa de ser una novel·la d'amor.

Recomanable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada