20/8/10

Nadie lo conoce

Jungstedt, Mari. Nadie lo conoce. Madrid : Maeva, 2010. ISBN 9788492695270.


Un nou cas pel comissari Anders Knutas. Un grup d’estudiants arqueòlegs està excavant en un vell poblat víking de Gotland i de cop i volta una de les noies, la Martina Flochten, apareix assassinada brutalment mentre dues nenes troben el cadàver decapitat d'un cavall en un prat prop de casa seva. Dies més tard, un important polític de l'illa i el professor de la Martina troben respectivament a les seves cases un cap de cavall i també són assassinats de la mateixa manera que la jove.
Quin és el mòbil d’aquests assassinats? Què hi tenen a veure els caps dels cavalls? Una vegada més, Anders Knutas i el periodista Johan Berg, que ara viu a l'illa després del naixement de la seva filla, necessitaran tot el seu valor i intel·ligència per a resoldre aquest cruel cas amb ecos de cultes ancestrals.

Aquesta és la tercera novel·la de la sèrie protagonitzada pel policia Anders Knutas i el reporter de televisió Johan Berg. Entretinguda com les anteriors, tot i que el final és una mica massa precipitat pel meu gust (també m'ho van semblar els de les altres dues).

Són aquestes novel·les perfectes per llegir mentre viatges en transport públic perquè són de lectura amena i fàcil, curtes i sense gaires exigències a l'hora de concentrar-se en l'argument.
A mí m'agraden, vaja ...

2 comentaris:

  1. De nuevo, gracias por recomendarme esta serie.

    En este nuevo libro me ha gustado la intriga que hasta el final queda de todo el asunto.

    Sigo echando de menos unas cuantas páginas más al final, para que intente acabar mejor el caso y no cerrarlo de forma tan abrupta.

    Bueno, vamos por el siguiente!!.

    ResponElimina
  2. Me alegro de que te gusten, de verdad. Estoy de acuerdo contigo, la autora te mantiene en vilo hasta las últimas cinco páginas y de repente parece que tenga prisa por entregar el libro al editor y lo remata todo en un santiamén.

    ¡A ver si te gusta el siguiente! A mí me pareció uno de los más interesantes de la serie ...

    ¡Hasta pronto!

    ResponElimina