13/4/11

Mar de fuego

Lloréns, Chufo. Mar de fuego. Barcelona : Grijalbo, 2011. ISBN 9788425345609.

 Martí Barbany, honorable i ric ciutadà de la Barcelona medieval de Ramon Berenguer I, perd a la seva dona i al seu segon fill durant el part. La seva primogènita, la petita Marta, serà el motor de la seva vida a partir d'aquell moment. En una Barcelona plena de grans fortunes i misèries, de dames de la cort i prostitutes, de cavallers i assassins sense escrúpols ... en Martí Barbany haurà de fer front a moltes adversitats, grans aventures i a un destí incert.

Continuació de Et donaré la terra, aquesta novel·la d'aventures, amor, venjances, intrigues, etc. t'enganxa des de la primera pàgina. El carismàtic i entranyable mercader comparteix en aquesta segona novel·la protagonisme amb la jove Marta, la seva filla. És, com l'anterior, molt interessant i entretinguda perquè no paren de passar coses. 

Totalment recomanables les dues (llegiu-les en ordre, això sí!). Una bona tria per aquest proper Sant Jordi!

4 comentaris:

  1. ja en tinc ganes

    Fins aviat.

    ResponElimina
  2. Hola!
    Ja veuràs com t'agradarà. M'ha recordat força les últimes novel·les de la Matilde Asensio (Venganza en Sevilla i Tierra firme), plenes d'aventures, venjança, secrets a dojo... Vaja, molt entretingudes!

    Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Ja vaig llegir la primera i ja he comprat la segona, encara que no es deixa ni una coma referent als fets històrics i de vegades se'm fa una mica pesat.

    ResponElimina
  4. Hola!
    No pateixis, que aquesta és més planera i fàcil de llegir en aquest aspecte. A més a més, hi ha molts embolics de faldilles ...
    Gaudeix de la lectura!

    Fins la propera!

    ResponElimina