27/4/11

El arte del asesino

Jungstedt, Mari. El arte del asesino. Madrid : Maeva, 2011. ISBN 9788415120049.

Durant la matinada apareix penjat d'una de les portes de la muralla medieval de Visby (a l'illa de Gotland, Suècia) el cadàver d'un conegut galerista, el prestigiós Egon Wallin. El comissari Anders Knutas s'encarrega de la investigació del cas, relacionat aquesta vegada amb el món de l'art, la venda d'obres d'art robades i la prostitució masculina. D'altra banda, el periodista Johan Berg ha tornat a l'illa per passar uns dies amb la seva promesa Emma i la seva filla acabada de néixer i, com en anteriors ocasions, ajudarà a Knutas en la investigació del crim.

Aquesta és la quarta entrega de la sèrie protagonitzada pel comissari Anders Knutas i el periodista Johan Berg. Després de l'èxit de Nadie lo ha visto, Nadie lo ha oído i Nadie lo conoce tenia seriosos dubtes que la cosa no afluixés. Doncs m'equivocava! Tan entretinguda i interessant com les anteriors, t'hi enganxes de seguida. Siguem sincers, mai seran obres mestres de la literatura universal però entretenen molt. I la lectura no es tracta d'això, d'entretenir-se i gaudir amb una bona història a les mans?

Recomanable!

4 comentaris:

  1. Si un llibre es deixa llegir i sap atraure als lectors ja forma part de la literatura universal. Després serà més o menys bo, però, això és subjectiu i, aquí cada lector hi dirà la seva.
    Per cert no he llegit res de Mari Jungsedt i sembla interessant.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord amb tu!

    Respecte als llibre de la Jugstedt, ja veuràs com t'agradaran. Són fàcils de llegir i molt entretingudets. Però et recomano que els llegeixis en ordre, perquè hi ha petites trames secundàries que s'enllacen a cada entrega. Són una molt bona tria per a la platja o la piscina aquest estiu!

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Un libro muy interesante. No ha estado mal y continua con el suspense. Ahora toca esperarnos a que publiquen más libros en castellano o ingles.

    Gracias por recomendarme a esta autora.

    ResponElimina
  4. Me alegro muchísimo de que te haya gustado. Yo también espero impaciente la continuación de la serie ... ¡tendremos que tener paciencia!

    Besos

    ResponElimina