8/6/10

Crimen en directo

Läckberg, Camilla. Crimen en directo. Madrid : Maeva, 2010. ISBN 9788492695751.

Fjällbacka, un petit poblet mariner suec, torna a ser l'escenari de dos crims. D'una banda, una dona mor en un accident de cotxe. Tot sembla molt "normal", però la taxa d'alcohol en sang és elevadíssima i la difunta era abstèmia. De l'altra, apareix morta en un contenidor de les escombraries una de les joves concursants del reality «Fucking Tanum» que estan gravant al poble, una espècie de "Gran Hermano". El pobre Patrik Hedström s'haurà de fer càrrec de la investigació policial de les dues morts, al mateix temps que prepara el seu casament amb l'Erika.

La quarta entrega de la sèrie m'ha semblat una miqueta més fluixa que les anteriors, tot i que t'enganxa igualment. És entretinguda i té un final sorprenent, com les anteriors. De les quatre novel·les protagonitzades pel Patrick i l'Erika, la que més em va agradar és la tercera (Les filles del fred). No em canso de recomanar les novel·les de la Camilla Läckberg a tothom que em vol escoltar (o llegir) perquè són bones novel·les negres. L'Asa Larsson no li arriba ni a la sola de la sabata!

Molt recomenables, qualsevol de les quatre, per endur-se aquest estiu a la maleta! Ah! I no cal que patiu per l'ordre, es poden llegir independentment, encara que us recomano que comenceu per La princesa de gel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada