12/12/10

La herencia de los Saalberg

Rimpau, Cornelia. La herencia de los Saalberg. Madrid : Maeva, 2010. ISBN 9788492695805.

La Helen Saalberg acaba de perdre el seu marit a causa d'un infart. Quan s'acaba l'enterrament, surt a la llum un secret familiar guardat durant dècades que no s'esperava ningú : en Ben Saalberg, germà del difunt, al qual tothom donava per mort des de la segona guerra mundial no ho està. Però el més important és el fet que la filla gran de la Helen és filla, en realitat, d'en Ben Saalberg -el seu gran i únic amor-. Per què el pare va amagar a tothom que el seu germà seguia viu? On és ara? Qui serà l'hereu de la rica família de Hamburg a partir d'ara?

Molt interessant i emocionant. Barreja sentiments i història (el moviment antinazi durant la segona guerra mundial) d'una manera molt entretinguda. M'ha agradat molt, la veritat, encara que m'imaginava que el tema de l'herència econòmica i les baralles entre els germans tindria més pes dins la novel·la. Tot i això, recomanable!

4 comentaris:

  1. umm! Fa bona pinta, gràcies Sandra!!

    ResponElimina
  2. Hola, Mireia!
    Ja veuràs com t'agrada.
    Gràcies pel comentari, com sempre! Em fa molta il·lusió que et miris el meu blog, de veritat.

    ResponElimina
  3. És una plaer passejar-me pel teu blog.
    Ah! I he comprat ja un parell de coses que ens has comentat per aquí (tot i que les dues m'esperen a la pila de coses pendents per llegir!)

    Bon Nadal, Sandra, i gràcies per aquesta tasca de difusió literària que fas

    ResponElimina