4/3/11

Jesús me quiere

Safier, David. Jesús me quiere. Barcelona : Seix Barral, 2010. ISBN 9788432228681.

La Marie té 34 anys i creu que la seva vida és penosa: la feina no l'omple, els pares estan divorciats fa molts anys, la germana ha patit un tumor, el físic no l'acompanya ... i és especialista a enamorar-se de l'home equivocat. Per acabar-ho d'adobar, deixa plantat el seu nòvio el dia del seu casament. 

Però la Marie coneixerà un home ben diferent als altres : un fuster amable, sensible, atent ... un veritable miracle! El problema és que és Jesús, el Mesies, qui ha tornat a la Terra poc abans del Judici Final. La Marie haurà de fer front a la fí de la vida tal i com la coneixem -prevista pel proper dimarts- i a la història d'amor més surrealista de la humanitat.

La veritat és que tenia moltes ganes de llegir més novel·les d'en David Safier, perquè Maldito karma em va semblar molt, molt divertida. I aquesta no pintava malament al principi ... però no li arriba ni a la sola de les sabates a l'anterior.  Tampoc té res a veure amb El asombroso viaje de Pomponio Flato, la qual també tracta el tema religiós amb molt d'humor.

Deixem-la en "sense pena ni glòria" i llestos!

2 comentaris:

  1. així, res d'apuntar-la!

    ResponElimina
  2. Hola!
    Doncs sí, n'esperava molt més. Si vols riure amb el tema religiós, no et perdis El asombroso viaje de Pomponio Flato. És fantàstica!
    Gràcies pels teus comentaris i fins la propera!

    ResponElimina