12/3/11

Senda oscura

Larsson, Äsa. Senda oscura. Barcelona : Seix Barral, 2010. ISBN 9788432228810.

Una dona apareix morta en un llac gelat i tot indica que l'han torturada. L'encarregada d'investigar aquest crim és la inspectora Anna-Maria Mella. El cadàver és d'una de les executives d'una companyia minera amb molts interessos en les mines d'Uganda.  
Anna-Maria necessitarà els consells i ajuda de l'advocada Rebecka Martinsson, la qual està desesperada per tornar a la feina després de tots els patiments de les anteriors novel·les. 
Quin és el veritable motiu de l'assassinat de l'executiva? Venjança? Gelosia? Sabia més del que convenia als interessos de l'empresa?

Tercera novel·la de la saga (després d'Aurora boreal i Sangre derramada). Per fí el cadàver no és el d'un pastor protestant com en les anteriors! M'ha semblat més interessant que les altres dues, tot i que també resulta una mica complicat seguir l'argument pels constants salts en el temps i perquè deixa molts temes en l'aire. Suposo que haurem de llegir la quarta entrega quan es publiqui per acabar d'entendre moltes coses sobre els personatges principals.

Entretinguda, però continuo pensant que les novel·les de la Camilla Läckberg ni donen mil patades a aquestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada