8/6/11

El vals lento de las tortugas

Pancol, Katherine. El vals lento de las tortugas. Madrid : La Esfera de los Libros, 2010. ISBN 9788493210328.

La Joséphine i una de les seves filles, la Zoé, s'han instal·lat en un bon barri de París després de l'abandonament i posterior mort del seu marit i gràcies a l'èxit de la novel·la que ha publicat. L'altra filla, l'Hortense, està estudiant moda a Londres - on també s'han traslladat la seva millor amiga i el seu fill, així com també el seu cunyat Philippe i el seu fill Alexandre-. La seva germana Iris, després de l'escàndol de la publicació de la novel·la, està ingressada en una clínica per depressió i la seva mare clama venjança contra el seu padrastre i la seva nova parella. 

Noves vides, nous sentiments, un veinat molt estrafolari ... un mort que ressucita i uns quants assassinats per acabar-ho d'adobar. Podran sobreviure els protagonistes en aquesta inmensa olla de grills?

Continuació de Los ojos amarillos de los cocodrilos, és aquesta una novel·la coral novament amb un tema principal : l'amor i les diferents maneres que tenen les persones d'experimentar-lo. Reconec que em va agradar molt més la primera part i que aquesta l'he trobada una miqueta pesada en certs moments. Tot i així, s'anima força cap a la meitat de la novel·la gràcies als assassinats que hi aporten una mica de misteri.



2 comentaris:

  1. Hola Sandra,
    Aquestes dues las tinc per llegir aquest estiu. Sembla que "segudas partes nunca fueron buenas" ja les comentará al Racó.
    Fins aviat

    ResponElimina
  2. Hola Rosa!
    Espero que t'agradin força, de veritat. Tal i com acaba, podria ser que fins i tot veiem una tercera part d'aquesta història. Ja veurem...

    Si tens ganes i tens temps aquest estiu, no et perdis "Habitaciones cerradas" perquè t'encantarà.

    Petonets

    ResponElimina