7/3/10

Cómo acabar con tu marido (y otros consejos domésticos)

Lette, Kathy. Cómo acabar con tu marido (y otros consejos domésticos). Madrid : Alianza Editorial, 2007. ISBN 978-84-206-6659-4.

Cassie, Hanna i Jazz són tres amigues casades ... amb uns mentiders inútils i egoïstes. Quan la Jazz és detinguda com a principal sospitosa de la desaparició i assassinat del seu marit, una advocada demana a la Cassie que escrigui com és que han arribat a aquesta situació. I és que en els últims mesos les tres amigues han patit gràcies als seus marits una autèntica crisi existencial i un munt de situacions delirants han esdevingut el pà de cada dia. La Cassie perdrà marit i feina gràcies a la teràpia de parella, la Jazz perdrà la casa i tindrà una llarga llista d'amants estrambòtics i poc recomanables ... i la Hanna mantindrà una relació amb el fill adolescent de la Jazz a les esquenes de la mare. Amb aquest caldo de cultiu ... com no has de pensar en aniquilar la teva mitja taronja?

Divertida (encara que no tant com les novel·les de la Marian Keyes, es nota que és la primera novel·la de l'autora) i molt irreverent. Vaja que passes una molt bona estona llegint i si estàs molt desesperada sempre pots agafar alguna idea per portar a la pràctica! Ji Ji Ji ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada