14/3/10

Nèmesi

Nesbo, Jo. Nèmesi. Barcelona : Proa, 2009. ISBN 978-84-8437-734-4.

En Harry Hole, detectiu d'homicidis a Oslo, està investigant uns atracaments en sèrie a bancs de la ciutat nòrdica quan, per casualitat, es troba inmers en la investigació de la mort de la seva antiga amant. Tot apunta a que va ser un suïcidi, però en Harry no ho veu tan clar ... i és que ell mateix va visitar l'Anna la nit de la seva mort i no semblava que tingués ganes de morir precisament! El detectiu noruec haurà de resoldre tots aquests crims per demostrar a tothom que no eren ben bé el que semblaven de bon principi.

Nèmesi és la deesa de la venjança. I és que l'odi, la ràbia acumulada, els antics comptes pendents i la revenja són els veritables protagonistes d'aquesta novel·la negra.

Aquesta és la segona novel·la de la sèrie protagonitzada per l'inspector Harry Hole. No sé com m'ho faig però sempre acabo llegint les sèries de manera desordenada. Ara hauré de llegir El pit-roig ... De totes maneres, que ningú s'espanti perquè la trama es llegeix perfectament sense haver llegit l'anterior. Pel que fa al final ... haurem d'esperar a la tercera entrega perquè queden cosetes sense resoldre. Com diuen els anglesos, "to be continued".


Molt interessant i entretinguda. Recomanable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada