12/4/12

Departamento Q 03 : El mensaje que llegó en una botella


Adler-Olsen, Jussi. Departamento Q 03 : El mensaje que llegó en una botella. Madrid : Maeva, 2012. ISBN 9788415120834.

Un nou cas per l'inspector danès Carl Morck, cap del Departament Q (el qual s'ocupa dels casos antics no resolts). Dos germans són segrestats als anys noranta i un d’ells aconsegueix llençar a l’aigua un missatge de socors en una ampolla. Aquesta ampolla arribarà a Escòcia i, anys més tard i per casualitat, al Departament Q. Es tracta, però, d’un cas de segrest i assassinat aïllat o els nostres protagonistes s’hauran d’enfrontar a un assassí en sèrie que fins ara ha viscut molt tranquil? En Carl, l’Assad i la Rose ho tenen complicat un cop més per resoldre aquest cas i poder tancar definitivament l’expedient. 

Tercera entrega d’aquesta sèrie de novel·la negra nòrdica. L’he trobada tan interessant, additiva i inquietant com les anteriors. Hi ha moments que els pèls se’t posen de punta!

Si no heu llegit res d’aquest autor i us agrada la novel·la policíaca nòrdica, reserveu-les per aquest estiu (si sou capaços d’aguantar, és clar) perquè us quedareu ben geladets a la platja! Ji Ji Ji  Fins ara s’han publicat :


Voleu encara més arguments? Llegiu les fantàstiques ressenyes sobre aquest autor del bloc Con un libro en la mano

Molt, molt, molt recomanables!

4 comentaris:

  1. Me alegro de que te haya gustado esta tercera entrega. La verdad es que no decae para nada el interés, incluso se vuelve más adictiva al ir conociendo más a los personajes. Y gracias por enlazarme.
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, guapa

      ¿Sabes lo único que no me ha gustado? Que tanto Assad como Rose parecen otros ... Supongo que en la próxima entrega tendremos más información sobre los cambios de actitud que hemos visto en esta. ¡Pero es que me han dejado con la intriga y eso no es bueno para la salud! Ji Ji Ji

      Ya pronto nos llegará la siguiente entrega de la serie de Camilla Lackberg (mi marido y yo nos morimos de ganas de leer qué se le habrá ocurrido ahora). Llevamos un año esperando y ya no aguantamos más, te lo juro.

      Besitos

      Elimina
  2. Un buen libro pero más flojo que los primeros de la serie. No ha logrado engancharme hasta más de la mitad del libro. Los diferentes hilos secundarios no concretan y hay momentos en los que te encuentras perdido.

    No obstante, gracias por recomendarme este autor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡De nada Álex!
      A ver qué tal es el próximo de la serie...

      Un besazo

      Elimina