28/1/12

Unos asesinatos muy reales


Harris, Charlaine. Unos asesinatos muy reales. Madrid : Suma, 2011. ISBN 9788483652541.


L'Aurora Teagarden (Roe pels amics) és una de les bibliotecàries de la petita localitat de Lawrenceton. Jove i solitària, és membre d'un club molt especial anomenat "Real murders". Periòdicament, els aficionats al crim i excèntrics membres d'aquest club es reuneixen per discutir assassinats famosos. Durant una d'aquestes reunions, la Roe descobreix el cadàver d'una de les integrants del club. L'han assassinada imitant el model d'un antic crim. I, per desgràcia, aquest no serà l'únic cadàver que hi haurà durant els següents dies. Hi ha un assassí entre els membres del club?




Primera entrega de la sèrie protagonitzada per la Roe Teagarden, aquesta obra va estar nominada als premis Agatha el 1990. Amb un plantejament força original resulta entretingudeta, encara que sovint és poc creïble i un tant previsible. 


Diguem que per passar una bona estona és recomanable, però no és una novel·la impactant i que recordareu durant molt de temps ni de lluny!

2 comentaris:

  1. Hola, Sandra, veo que le has dado nueva imagen al blog. Queda muy bonito, aunque echaré de menos ver tu foto. de Charlaine Harris he leído los tres primeros libros de la serie de los vampiros, y la verdad es que me resutaron muy divertidos, pero creo que de momento voy a pasar de esta nueva serie, que la lista está muy llena. Besos

    ResponElimina
  2. Hola guapa

    Pues ya ves ... ¡renovarse o morir! Pero lo mejor de todo es que, sin saberlo, ayer renové la imagen del blog y llegué a las 10.000 visitas. ¡Menuda casualidad! La foto está en "Les meves dades", no te apures. La verdad es que a mí también me parece un poco raro no verme en la portada después de dos años y medio, no te creas.

    Respecto al libro, no te pierdes nada. Es de aquellos para llevar a la playa en verano, ya me entiendes.

    Un abrazo y hasta pronto

    ResponElimina