13/5/12

Secretos en la Provenza


Asher, Bridget. Secretos en la Provenza. Barcelona : Ediciones B, 2011.ISBN 9788466647564.


La Heidi, una pastissera de Florida que fa dos anys va perdre el seu estimat marit en un accident de trànsit, viatjarà durant un estiu a la casa familiar de Puyloubier (a la Provença francesa) acompanyada del seu petit fill Abbot i de la Charlotte, la neboda adolescent. Tots tres arribaran a la casa de la Provença amb les maletes carregades de pors, inseguretats, tristesa i baixa autoestima ... i la necessitat imperiosa de desaparèixer, de desconnectar de tot i de tothom durant sis setmanes. Durant aquest temps, l'Abbot serà capaç de superar les seves pors i les seves obsessions, la Heidi aprendrà a perdre's del tot per superar la seva tristesa i començar a viure de nou sense en Henry, i la Charlotte tindrà l'oportunitat d'ampliar horitzons, madurar ... i esbombar un gran secret que canviarà les seves vides.


Aquesta és una història senzilla, molt tendre, romàntica, nostàlgica i amb molts sentiments contradictoris. I és que és una història sobre l'amor i el desamor, el dolor de la pèrdua i l'alegria de les noves troballes ... en definitiva, de com continuar amb la teva vida malgrat les circumstàncies adverses i com tornar a sentir i a viure. I tot envoltat de les vinyes, les brises càlides i aromàtiques provençals i la deliciosa gastronomia d'aquesta regió francesa. Ah! I com a epíleg s'inclouen algunes receptes dels menjars que assaboreixen els protagonistes durant la novel·la. Què més es pot demanar? 


Com s'indica en la coberta del llibre, l'ambient creat per l'autora i la història en sí recorden molt Bajo el sol de la Toscana, de Frances Mayes. Així que ja ho sabeu, si us agraden les històries que barregen sentiments i gastronomia no us la perdeu!

2 comentaris:

  1. Hola, guapa. Pues sí que me gustan estas historias de sentimientos, así que por apuntarla que no quede, pero de aquí al verano mi lista está casi completa. Ya he terminado Cuando pase tu ira. A mí me ha gustado mucho. Ya nos contarás tus impresiones. Besos

    ResponElimina
  2. ¡Hola!
    Si es que esto de las listas/pilas de pendientes es horroroso ... ¡no paran de crecer! Y si encima eres de los que te paseas por los blogs y apuntas cada libro que recomiendan (como nos pasa a muchos) ... ¡la pila te llega al techo antes de que te des cuenta!

    De momento Cuando pase tu ira me está gustando ... cuando la acabe me paso por tu blog y te digo qué tal.

    ¡Muchas gracias por pasarte y por todos tus comentarios! Me hacen mucha ilusión, de verdad.

    Un beso

    ResponElimina